Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

A vinylről

Laminált padló tisztítása, ápolása

2022. 01. 24. 14:26:11
Manapság még mindig a legkeresetteb melegburkolat a laminált padló, ami elsősorban kedvező árának köszönheti népszerűségét. Persze a padló lerakása is könnyűnek mondható, ami szintén nagy előnyére válik! Egyre több parketta kereskedésben találkozhatunk minőségi laminált padló választékkal, ahol egyaránt megtaláljuk a természetes hatású laminált felületet és a vízálló design padlót is. Viszont ezen padlók esetében általában kevés szó esik a szakszerű takarítás és tisztításról.

Parketta javítás és felújítás lépései, tippek

2021. 12. 22. 11:34:43
Padlóval lépten-nyomon találkozunk lakásban, irodában, üzlethelyiségben és az élet sok más területén. Nem is gondolnánk mennyi és milyen hatásnak van kitéve nap mint nap a burkolatunk! A parkettával szemben komoly elvárásaink vannak (számos esetben túlzóak is) ahhoz képest, mint amit állaga megóvásáért teszünk.

Vinyl padló lerakása: tippek és trükkök

2021. 11. 26. 11:41:21
Ahhoz, hogy a sérült, kopott és megunt padlót vagy járólapot lecseréld, nem szükséges költséges, magas idő- és energiaigényű felújításba fognod. A vinyl padló egy már közel 10 évre visszatekintő burkolatcsalád, ám sokaknak még mindig az újdonság erejével hat. A barkács- és lakberendezési közösségekben hamar népszerűvé vált. Az innovatív melegburkolat kedvező ár-érték arányú, sokoldalú és saját kezűleg is rögzíthető. A vinyl padló lerakása néhány órás munkával és szakember segítsége nélkül is kivitelezhető. Cikkünkben megismerheted a vinyl padló előnyeit és rögzítését.

Vinyl padló ragasztása lépésről lépésre

2021. 11. 26. 10:47:38

A vinyl padló növekvő népszerűsége nem véletlen. Impozáns megjelenése, kedvező ára és könnyű rögzíthetősége valódi lakberendezési alapkellékké teszi. A vinyl padló ragasztása akár szakember segítsége nélkül is elvégezhető. Ezzel nem csupán a munkadíj spórolható meg, de egy izgalmas barkács készséget is elsajátíthatsz.

Beltéri levegőminőség - ftalát

2021. 02. 09. 21:53:12
Kevesen gondolják, hogy a padló befolyásolja a lakásaink, közösségi tereink beltéri levegőminőségét.