Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cégünkről

Fenntartható építészet, környezetbarát, vagy környezettudatos padlók, belső levegő minőség? Mi ezeket tényleg komolyan gondoljuk!

 

Mi csak kiváló minőségű, a legerősebb német, svájci vagy észak-amerikai szabványoknak, előírásoknak megfelelő termékeket árusítunk. Kérje a padlókra, falburkolatokra, vagy ragasztókra, lakkokra vonatkozó dokumentációkat, vagy lelje meg őket honlapunk kategória oldalain.

A raktárunkban, bemutatótermünkben törekedtünk természetes megoldásokra. A környezetbarát, környezettudatos padlókon kívül például a raktári irodánk szerkezete és a falak mind ragasztás nélkül épületek (csavarozással). Gipszkarton helyett gipszrost paneleket használtunk, piszoárunk vízmentes (olaj bűzelzáróval), mellyel megfeleztük a raktári vízhasználatunkat. A hőszigetelésről (téli, nyári) az expandált parafa gondoskodik! Persze ledvilágítást használunk.

Mind többen vagyunk, akik felismerték, hogy a fentiek fontos részei életünknek.

"Szeretnénk, hogy munkánkban tükröződjék az életbe
és az emberekbe vetett hitünk és bizalmunk."

 

A Laurum Kft. két család összefogásából 2007-ben alakult. Nevünk a latin "laurus" szóból származik, jelentése: babér, győzelem, siker, dicsőség. A cégnév választásában fontos szerepet játszott a több ezer éves európai kulturális örökség vállalása és tisztelete.

 

A természetet tiszteletben tartó, az épített környezetet gazdagító fa termékeket forgalmazzunk, magas szintű szolgáltatást nyújtva Magyarországon és határainkon túl. A Wicanders parafa és más fa burkolatok hazai képviselőjeként olyan vállalkozást építünk, ahol fontos a személyes jelenlét, a szaktudás és a bizalom.

 

Thaly Csaba Thaly Zoltán Thaly Géza
ügyvezető kereskedő kereskedelmi vezető

 

Az Amorim család

A portugál Amorim cég minden tekintetben a világ vezető parafagyártója.
A cég Portugália meghatározó vállalatcsoportja, ahol a hagyomány, az innováció és a környezet tiszteletének kényes egyensúlyát is megtartják.