Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parafa falburkolat

Parafa falburkolat kínálatunkban a klasszikus parafa szín- és mintázattól egészen a modern megjelenésű, színezett parafa lapokig minden megtalálható. A díszítő parafa falburkoló lapok általában 60 x 30 cm méretűek, 3 mm vastagságúak és viasszal, vagy lakkal felületkezeltek. Felragasztásuk a WAKOL D3540 parafa kontaktragasztóval ajánlott.
Rendezés:

Parafa falburkolat előnyei, ára

A parafa nem csak szigetelőanyagként, hanem falburkolatként is remek megoldás lehet. A falra ragasztott parafa a díszítő funkciója mellett lényegesen csökkenti a húzó hideg kellemetlenségeit. Változatos mintázatával, színével, valamint viaszolt, vagy lakkozott felületével a legkülönbözőbb lakberendezési elvárásoknak is megfelel. Az általunk forgalmazott parafa lapok késztermékek, további felületkezelést nem igényelnek. 

E különleges és természetes anyag egyik sarkalatos pontja a helyes rögzítés. Erre részletes ajánlást adunk a hogyan ragasszunk parafa falburkolatot rovatunkban, hisz a csúnyán felragasztott parafa lapok az összképet negatívan befolyásolják. 

A parafa falburkolat a nappalik, gyerek- és hálószobák, előszobák, lépcsőházak és más helyiségek kedvelt díszítő burkolata, ami még kellemes hőérzettel is párosul. 

A parafa falburkolat ára színtől és mintától változóan 6-11.000,- Ft/m² között alakul.