Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

Honlapunkon lehetőség van bankkártyával, utánvéttel, előreutalással, illetve személyes átvétel során készpénzzel fizetni.

Bankkártyás fizetés: Honlapunkon a SimplePay fizetési rendszer (OTP Mobil Kft., mely az OTP Csoprt tagja) segítségével vásárolhat. 

Utánvét: A rendelés értékét a csomag kézhezvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlíti ki. Az utánvét beszedési díja bruttó 700,- Ft.

Előreutalás: Előreutalással is rendezheti csomagjának ellenértékét, melyről előzetesen egy vevői rendelést küldünk. A rendelés az átutalt összeg számlánkra való beérkezését követően kerül teljesítésre.

Készpénzes fizetés: A termék árát raktárunkban, illetve bemutatótermünkben személyes átvétel során készpénzben is kifizetheti. Az átvétel helyszíne előzetes egyeztest igényel!  

SZÁLLÍTÁS:

Futárszolgálat: A küldemények kézbesítése a GLS futárszolgálattal történik. A megrendelt termék(ek) 1-3 munkanapon belül megérkezik Önhöz. Bizonyos árucikkek esetében, illetve forgalmas vásárlási időszakokban a megnövekedett rendelésszám és a futárszolgálat leterheltsége hosszabb szállítási időt eredményezhet. 
Szállítási díjak csomagonként (bruttó):
0-2 kg-ig: 1.700,- Ft
2-10 kg-ig: 2.500,- Ft
10-20 kg-ig: 2.900,- Ft
20-30 kg-ig: 3.200,- Ft
30-40 kg-ig: 5.300,- Ft

Nagyobb terjedelmű, esetleg szabálytalan csomagok és nehéz dobozok kézbesítését más futárszolgálattal szállítatjuk ki.
40-60 kg-ig: 10.500,- Ft
60-170 kg-ig: 17.500,- Ft
170 kg felett kérje egyedi szállítási ajánlatunkat.

Személyes átvétel: a megrendelt termékeket személyesen is átveheti raktárunkban, vagy a bemutatótermünkben, így természetesen nincs szállítási költség. Mindkét helyszínen készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Bizonyos termékek csak a raktárban, illetve csak a bemutatóteremben érhetőek el! Az átvétellel kapcsolatban mindenképpen egyeztetés szükséges!