Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Kiállítások hónapja: április

Kiállítások hónapja: április
Zsinórban a 14. kiállításunk a Construma-n! Látogatóként pedig részt vettünk a müncheni BAU kiállításon.

Kiállítóként vettünk részt a március végi-április elejei 41. CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari kiállításon. Az 5 napon át tartó vásár során számos építésszel, lakberendezővel és ügyféllel volt szerencsénk találkozni és beszélni.
Bár a jelenlegi világhelyzet számos bizonytalansággal szolgál, az érdeklődők száma és igényei bizakodásra adnak okot. A sikeresnek mondható kiállításon a megszokott termékkörökön kívül bemutattunk újdonságokat is. Szalagparketta kollekciónk méltán lett a kiállítás egyik meglepetése, hisz a megszokott hazai választék helyett egyedi felületekkel találkozhattak a kilátogatók. A másik újdonságunk a Quick-Step laminált és vinyl padlói voltak. A rendkívül széles termékpalettán kívül az egyedi lépcső megoldások mágnesként vonzották a minőség és az esztétika iránt elkötelezett érdeklődőket. A lépcső kialakításról előző blogunkban számoltunk be!

Természetesen a parafa burkolatokat sem hagytuk otthon! A parafa falburkolatok még mindig kedvelt termékek vásárlóink körében, hisz a szépsége és egyedisége mellett kedvező akusztikai és hőszigetelő képessége is hozzájárul sikerességéhez! Számos visszajelzés alapján mondhatjuk, hogy mindezen pozitív tulajdonságon túl még az ára is versenyképes más design fa, kő, vagy tégla falburkolathoz képest. A parafa padló mellett a nyomtatott parafa padló még mindig csodálkozásra adott okot ügyfeleinknél. Kinézetében faparketta, tulajdonságaiban azonban hozza a parafát! Meleg, rugalmas, halk, természetes! Mi kell még?! Hát a közületi 32-es igénybevételi szint, vagy ahogy sokan ismerik, a kopásállóság.

 

Fontosnak gondoljuk, hogy tudomásunk legyen és képben legyünk a parkettavilágról, ezért rendszeres látogatói vagyunk a müncheni BAU és a hannoveri DOMOTEX kiállításoknak. Idén a BAU-ra mentünk, ahol a beszállító partnereinket (Amorim Cork Flooring / Wicanders, ZIRO, Wakol, Loba) és más gyártókat, köztük magyar cégeket (Edelholz, BEFAG, Mátra Parkett, Graboplast) néztünk meg. A több pavilonban európai és távol-keleti parketta, valamint segédanyagokat és kiegészítőket gyártók apraja-nagyja vonult fel. Amit megállapíthatunk, hogy a faparketta továbbra is a presztízs, a minőség megjelenítője, a svédpadló és a szalagparketta szinte minden méretben, vastagságban, minőségben, színben, kialakításban megtalálható. A halszálka és a chevron minták gyakorlatilag az összes gyártónál kötelező "mutatvány".
A segédanyagok tekintetében az A+ kibocsájtású anyagok, a minél környezetbarátabb ragasztók és lakkok kerülnek reflektorfénybe. Ez nagyon jó hír számunkra, mert az általunk képviselt WAKOL ragasztók és a LOBA lakkok ezt évek óta készségszinten tudják.

   

Várjuk Önöket bemutatótermünkben, ahol mindezeket megtekinthetik és megvásárolhatják!