Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Tömörfa szegélylécek Budán - Laurum

Tömörfa parketta szegélylécek elsősorban tölgy, de akác, bükk és kőris fafajokban is rendelhető. Különböző profilokban, a klasszikus lépcsős szegélyléctől az egyenes falú, de legömbölyített tetejű magas lábazatokig érhetőek el. Ezek a szegők felületkezeletlenek, tehát utólagos lakkozást, pácolást, vagy olajozást igényelnek!
Rendezés:

Tömörfa szegélyléc választék

Masszív, tömörfa szegélylécek főleg tölgy, de akác, bükk és kőris fából is! Kialakításuk a hagyományos lépcsős szegélytől a modern megjelenésű, egyenes lábazatokig terjed. Változó hosszban kerülnek forgalomba, a lépcsős szegőléceket készletről 80 cm-es és 130 cm-es darabokban, kedvező áron árusítjuk! Az egyenes, modern kialakítású (éle legömbölyítve) tömör tölgy szegélylécek szintén raktárról érhetőek el.

Tömörfa szegélyléc felrakása

A klasszikus lépcsős lábazati léceket szegeléssel, míg az egyenes profilú, modern kialakítású, 6 cm magas tömörfa szegélylécet a Wakol MS 245 ragasztóval ajánlott rögzíteni. Persze utóbbit szögelni is lehetséges. A sarkok esztétikus megoldására a gérbevágás javasolt.

Klasszikus lépcsős és modern kialakítású tömörfa szegélyléc árak

A hagyományos lépcsős tölgy szegőlécek 350,- Ft/db-tól 890,- Ft/db-ig, míg a 6 cm magas, modern profilú, tömör tölgy szegélyléc 1.900,- Ft/fm áron kapható.