Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laminált padló - Laurum

A laminált padló igen kedvelt és egyben gazdaságos melegburkolat lakások és irodák részére. Nemcsak kiválló ár/érték arányának köszönheti népszerűségét, hanem egyre igényesebb, élethű kidolgozása miatt is választják. Könnyen, gyorsan fektethető, ragasztás nélküli klikkes rendszere miatt sokan maguk is lerakják. 
Rendezés:

Laminált padló előnyei

Kedvező ár/érték arányának és egyre inkább valósághű kialakításának köszönhetően közkedvelt padlóburkolat fajta. Rengeteg színben és mintában, valamint különböző kialakításban és méretben elérhető, mindez kedvező árral párosul! 

A laminált padló anyaga több, mint 90%-ban farostot, faörleményt tartalmaz, amelyből nagyszilárdságú HDF hordozó réteg készül. Különleges technológiának köszönhetően találkozhatunk vízálló laminált padlóval is, így a kiömlő folyadék nem károsítja a burkolatot.

Laminált padló fektetése

A klikkes laminált padló fektetése gyors és egyszerű folyamat, hiszen ragasztást nem igényel, csak össze kell klikkelni a laminált padló paneljeit. A Vitality laminált padló nappali, gyerek-, háló-, és dolgozó szoba, illetve egyéb helyiségek kedvelt burkolata. A 8 mm vastagságú laminált padlót bátran fektethetjük padlófűtésre is!

Laminált padló árak

A Vitality laminált padlókat Belgiumban, a fenntartható fejlődés szempontjainak megfelelve gyártják. A kiváló alapanyagok révén számos minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A laminált padló négyzetméterára 5.980 forinttól kezdődik, de a fózolt és vízálló változata is csak bruttó 7.750 forint.