Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

QUICK-STEP laminált padló Óbuda - Laurum

Rendkívül széles Quick-Step laminált padló választék Óbudán! A belga gyártású laminált padlókat a természetes összhatás és érzet, a kifinomult kialakítás jellemzi. A saját fejlesztésű Uniclic rendszer a könnyű és gyors fektetést biztosítja, míg a HydroSeal technológia megóvja az illesztékeket, ezáltal a padlófelület teljes mértékben vízhatlan lesz! A karc- és foltállóságot a hatékony Scratch Guard bevonat adja, így a konkurens laminált padlókhoz képest jóval nagyobb védelmet biztosít járófelületének!
Minden Quick-Step laminált padlóhoz dekorazonos szegélyléc és burkolatváltó is választható!

Lerakási útmutató letölthető ITT.
Jótállás letölthető ITT.
Padlófűtéssel kapcsolatos információ letölthető ITT.

Laminált padló választék

A több, mint 100 féle Quick-Step laminált padló közül biztosan megtalálja az igényének és az életvitelének leginkább megfelelő laminált burkolatát. Széles szín és mintaválaszték, sokféle textúra és kialakítás, változó panelméretek és a tökéletes Uniclic rendszer emeli a Quick-Step laminált padlókat egyedülállóvá.

Minőségi laminált padló

A Quick-Step laminált padlókat Belgiumban gyártják minőségi alapanyagokból és fenntartható módon állítják elő őket. A termékek tanúsítványokkal és szigorú szabványoknak megfelelő igazolásokkal rendelkeznek. Minden Quick-Step laminált padlóhoz dekorazonos szegélyléc és burkolatváltó is rendelhető!

Laminált padló ára

A Quick-Step laminált padló árai bruttó 8.540,- Ft/m²-tól indulnak.