Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step CAPTURE laminált padló Óbudán - Laurum

CAPTURE laminált padlók az elegancia, a gondos és részletes megjelenés mintapéldányai! A legkifinomultabb kialakításnak köszönhetően alig különböztethető meg a valódi fától. Vízhatlan, 4 oldalt fózolt, természetes hatású laminált padló, mely külön minőségi kategóriát képez a laminált padlókon belül!
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is!

Rendezés:

Quick-Step CAPTURE laminált padló választék

A Quick-Step CAPTURE egy kimagasló minőségű, minden elemében a minőséget, az egyediséget sugárzó, részletgazdag kialakítású laminált termékcsalád. Annyira élethű, hogy a padlón a "fa hibái" is megjelennek, melyek akár a fózolásban, hornyokban is folytatódnak! A CAPTURE laminátum tölgy, dió és merbau mintákban, különböző színekben kapható. Összesen 18 féle padló!  

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step CAPTURE laminált padló ára

A Quick-Step CAPTURE vízálló laminált bruttó 17.580,- Ft/m² áron kapható.