Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step CLASSIC laminált padló Óbudán - Laurum

A CLASSIC laminált padlócsalád nevéből adódóan is klasszikus szín- és stílusválasztékot jelenít meg, modern, de ugyanakkor természetes látványt kölcsönöz a padlónak. A járófelületek optikai fózolással készülnek (olyan mintha hornyok lennének), ugyanakkor az élek derékszöget zárnak be. A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is!

Különleges kedvezményes ajánlat 2024.05.01-től 2024.08.31-ig. 
Minden Quick-Step CLASSIC (CLM) laminált padlóra 20%-os kedvezmény, 9.500,- Ft/m² helyett 7.600,- Ft/m²!

Rendezés:

Quick-Step CLASSIC laminált padló választék

A Quick-Step CLASSIC laminált padlói a népszerű klasszikus mintákat jeleníti meg, de mindezt modern köntösbe bújtatva. Ez a kollekció a tölgy és a teak fa különböző feldolgozásait kínálja, a fehér árnyalatoktól a szürkén át, a szürkés-bézstől a barnáig. A 24 féle minta közül biztosan megtalálja az Önhöz leginkább közel álló burkolatot.

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step CLASSIC laminált padló ára

A vízálló Quick-Step CLASSIC laminált padlók árai egységesen bruttó 9.500,- Ft/m².