Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step IMPRESSIVE laminált padló Óbudán - Laurum

Az IMPRESSIVE erős, természetes megjelenésű, vízhatlan, 8mm vastagságú laminált kollekció. Az IMPRESSIVE egyik különlegessége, hogy a minta belefut a fugába, ezáltal a járófelület még élethűbb megjelenésű.
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is! Az IMPRESSIVE laminált padló alkalmas vizes helyiségek burkolására is, így akár fürdőszobába is fektethető! Ebben az esetben követni kell az útmutatásokat és szigorúan be kell tartani a gyári rendszert!

Rendezés:

Quick-Step IMPRESSIVE laminált padló választék

A Quick-Step IMPRESSIVE lenyűgöző, természetes megjelenésű, rendkívül ellenálló padló. A 20 féle burkolatban elsősorban tölgy minták, de fenyő is található.

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step IMPRESSIVE laminált padló ára

A Quick-Step IMPRESSIVE vízálló laminált padló ára bruttó 13.600,- Ft/m².