Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step IMPRESSIVE PATTERNS laminált padló Óbudán - Laurum

Az IMPRESSIVE PATTERNS erős, manapság igen divatos chevron, halszálka mintázatú, vízhatlan, 8mm vastagságú laminált padlócsalád. Az IMPRESSIVE PATTERNS exklúzívitást ad otthonának!
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is! Az IMPRESSIVE PATTERNS laminált padló alkalmas vizes helyiségek burkolására is, így akár fürdőszobába is fektethető! Ebben az esetben követni kell az útmutatásokat és szigorúan be kell tartani a gyári rendszert!
Rendezés:

Quick-Step IMPRESSIVE PATTERNS laminált padló választék

A Quick-Step IMPRESSIVE PATTERNS a patinás chevron, halszálka padló világát hozza otthonába. A 4 féle változatban különböző színű tölgy minták találhatók.

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step IMPRESSIVE PATTERNS laminált padló ára

A Quick-Step IMPRESSIVE PATTERNS vízálló laminált padló ára bruttó 15.860,- Ft/m².