Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step MAJESTIC laminált padló Óbudán - Laurum

MAJESTIC a természetes megjelenésű, nagy méretű paneljeinek köszönhetően a nagy belső térrel rendelkező nappalik, tágas helyiségek padlója. A több, mint 2 méter hosszú panelhossz mellé 24 centiméter szélesség, valamint 9,5mm vastagság társul. Vízhatlan, 4 oldalt hornyolt, antisztatikus padló.
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is! A MAJESTIC laminált padló alkalmas vizes helyiségek burkolására is, így akár fürdőszobába is fektethető! Ebben az esetben követni kell az útmutatásokat és szigorúan be kell tartani a gyári rendszert!

Rendezés:

Quick-Step MAJESTIC laminált padló választék

A MAJESTIC a Quick-Step márka legnagyobb panelméretű padlója. A természetes összhatás vízhatlan kivitellel párosul. A MAJESTIC 10 féle tölgy mintát, a világostól a sötét színekig tartalmaz.

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step MAJESTIC laminált padló ára

A Quick-Step MAJESTIC vízálló laminált padló ára bruttó 18.980,- Ft/m².