Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Lépcső megoldás

Lépcső megoldás

A Construma kiállítás egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó tétele a lépcsők laminált, vinyl padlóval való burkolása volt. E rendkívül szellemes, logikus megoldás sokak figyelmét felkeltette.

A titok a fémprofilban és az orr kialakításban van. A kérdés, amit a megrendelőnek el kell döntenie, hogy az orr lécét a lépcsőfokra, vagy a homlokfalra rögzíti?

A csatolt linken ezeket a megoldásokat nézhetjük meg! https://www.youtube.com/watch?v=hqclG1AUbt4

Figyelem a filmen szereplő kialakítást csak a Quick Step laminált és vinyl padlóival valósítható meg. Érdemes a padló kiválasztásánál az érdesített, csúszásmentesített felületeket előnyben részesíteni.  

 

In Construma fair one of the most interesting articles was our stair solution with laminate or vinyl flooring. This brilliant and logic solution makes magnetic effect in our stand.

The secret the metal and noise profile. Only one question what the customer should decide where to put the noise, on the step or horizontal panel?

Please take look on this film about the solutions: https://www.youtube.com/watch?v=hqclG1AUbt4

Please note this solution only work with Quick Step laminate and vinyl floors. Choose rough, anti-slip surface flooring for stair!

Tartalomhoz tartozó címkék: Laminált padló Vinyl padló