Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Vinyl padló, LVT padló, SPC padló Óbuda - Laurum

A legújabb burkolatcsalád, a jövő parkettája a VINYL padló! Erősebb, dekoratívabb, mint laminált társai, és sok esetben még lépéshanggátló réteget (parafa, PE) is tartalmazhat. Strukturált felületük révén a faparkettákhoz hasonlítható. Padlófűtésre egyaránt ajánlott. Vízálló változataik akár a fürdőszobában is megállják a helyüket! Sőt, kutya és macskatartók is szívesen választják...

Rendezés:

Ragasztós és klikkes vinyl padló

Kétféle vinyl padló létezik: ragasztós és klikkes vinyl. Míg a ragasztós változat olcsóbb, viszont a fektetési ideje hosszabb, nem beszélve a mesterember magasabb kivitelezési költségéről, addig a klikkes verzió ára drágább, anyaga vastagabb, a fektetési ideje pedig lényegesen gyorsabb. Fontos, hogy a különböző típusú vinyl anyagokat máshogyan kell lefektetni: olvassa el vinyl padló lerakási útmutatónkat!


Vinyl parketta előnyei

Amellett, hogy a klikkes vinyl padló lerakása egyszerű, így látványosan lehet vele haladni, az LVT-nek sok más előnye is van. Szinte bármelyik helyiségben, univerzálisan felhasználható: vízállósága révén kiváló melegburkolat lehet konyhákba, vagy akár fürdőkbe, de erős kopásállósága miatt a nappalik egyik leggyakoribb burkolóanyaga. Az SPC és LVT padlók jó karcállósága és UV állósága mellett még a mechanikai behatásokkal szemben ellenálló. 


Vinyl burkolat tisztítása

A vinyl burkolatok a valódi fa, vagy éppen kő hatását keltik, tisztíthatósága pedig egyszerű. Nézze meg felületkezelő, padlóápoló- és tisztítószer kínálatunkat!


LVT, SPC vinyl padló ár

Az LVT (luxury vinyl tiles) és SPC (stone polimer composit) prémium minőségű burkolóanyagok, áruk a tulajdonságaikhoz képest kedvezőek. A vinyl padló lerakása gyors, sokféle mintában kapható és időtállóak. A webáruházunkban található LVT és SPC padlók négyzetméterenkénti ára 6.500-24.500 forint között alakul.