Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

QUICK-STEP vinyl padló Óbuda - Laurum

Széles Quick-Step vinyl padló választék Óbudán! A kifinomult technológia és a tervezői-gyártói szakértelem egyaránt az eddigi legtermészetesebb, legélethűbb kinézetű vinyl padlót eredményezi. Az Alpha vinyl padlók Belgiumban készülnek a legszigorúbb nemzetközi és európai szabványoknak megfelelően. A természet ihlette fa-és kőmintázatú padlók teljes mértékben vízhatlanok, így aggodalomra semmi ok, ha akár fürdőszobába álmodta meg vinyljét. A karc- és foltállóságot a hatékony Scratch Guard és Stain Guard bevonatok adják, melyek más vinyl padlókhoz képest jóval nagyobb védelmet biztosítanak járófelületének! A közületi 33-as igénybevételi szint (kopásállóság) pedig nemcsak álmai otthonának burkolására több mint megfelelő, hanem akár közintézmények, irodák, közületi helyiségekre is.
Minden Quick-Step vinyl padlóhoz dekorazonos szegélyléc és burkolatváltó is választható!

Lerakási útmutató letölthető ITT.
Padlófűtéssel kapcsolatos információ letölthető ITT.

QUICK-STEP vinyl padló választék

Bemutatótermünkben 59 féle Quick-Step Alpha vinyl padlóból választhatja ki az Ön igényének és az életvitelének leginkább megfelelő vinyl burkolatát. Az élethű, természetes megjelenésű minták és részletgazdag kialakítás mellett a halk járás, a csendesség, a nyugalom hatja át minden egyes vinyl padló darabját. 

Minőségi vinyl padló a QUICK-STEP-től

A Quick-Step Alpha vinyl padlókat Belgiumban gyártják a legkisebb ökológiai lábnyom hátrahagyásával. A termékek hozzávetőlegesen 40% mészkövet, a természetes összetevő mellett újrahasznosított PVC-t és "szűz", azaz új PVC-t tartalmaznak. A Quick-Step vinyl padlói rendkívül alacsony kibocsátású (VOC) termékek.
Minden Quick-Step laminált padlóhoz dekorazonos szegélyléc és burkolatváltó is rendelhető!

QUICK-STEP vinyl padló ára

A Quick-Step vinyl padló árai bruttó 16.990,- Ft/m²-tól indulnak.