Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step BLOOM vinyl padló Óbuda - Laurum

BLOOM természetes hatású, gazdag szín és minta választékkal rendelkező, famintázatú vinyl padlók kollekciója. Erős, merev szerkezetének köszönhetően rendkívül tartós, izgalmas felületi kialakításának köszönhetően pedig rendkívül élethű. A 6 mm vastag padló család integrált alátétet tartalmaz, így a fektetése gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb. Vízhatlan, 4 oldalt fózolt vinylek, a hornyok tökéletesen alkalmazkodnak a padló karakteréhez. A szín, a dizájn és a struktúra lapról lapra folytatódik a bevágásokon is!
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step Alpha Vinyl BLOOM termékcsaládja ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is!

Rendezés:

Quick-Step Alpha vinyl BLOOM vinyl padló választék

A Quick-Step BLOOM természetes megjelenésű, fahatású, rendkívül ellenálló, kivételesen erős folt-, karcolás- és ütésálló, 4 oldalt horonnyal rendelkező, 100%-ban vízhatlan padló. A 25 féle mintában döntően tölgy, de fenyő felületek is szerepelnek, színezett és koptatott verziókban. A BLOOM hozzáerősített alátéttel, 6 mm vastagságban készülnek. További alátét lerakása semmiképpen sem javasolt! 

Minőségi Quick-Step vinyl padló

A belga Quick-Step gyártó vinyl padlói a természetes összhatás és érzet mellett kellemes és csendes járást, valamint 100% vízhatlanságot biztosít. A könnyű és tökéletes beépíthetőségért a szabadalmaztatott Uniclic klikkrendszer felel. A Quick-Step vinyl padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step BLOOM vízálló vinyl padló ára

A Quick-Step BLOOM vízálló vinyl bruttó 20.990,- Ft/m² áron rendelhető.