Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step CIRO - Halszálka vinyl padló Buda - Laurum

CIRO kollekció a reneszánszát élő halszálka mintát hozza el otthonunkba. A kortalan, klasszikus jegyeket idéző halszálka eleganciát, stílust visz szobájába, konyhájába, vagy éppen fürdőszobájába. Természetes színpalettája autentikussá teszi a helyiséget. Erős, merev - RIGID - szerkezetű, így rendkívül tartós, felületi kialakításának köszönhetően pedig abszolút élethű. A mindössze 6 mm vastagágú padló család tartalmazza a hozzáerősített alátétet, ezáltal fektetése gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb. A padló lapok mind a 4 oldalt fózoltak, a hornyok szépen illenek a padló karakteréhez. A szín, a dizájn és a struktúra lapról lapra folytatódik a bevágásokon is!
A víz taszító HydroSeal bevonat megakadályozza a víz lejutását a padló illesztéseinél. Takarításuk egyszerű, egyben biztonságos is!
Rendezés:

Quick-Step Alpha vinyl CIRO vinyl padló választék

A Quick-Step CIRO halszálka padlói meleg, természetes színeket, luxust és eleganciát egyszerre felvonultató rendkívül ellenálló, kivételesen erős folt-, karcolás- és ütésálló burkolat család. A panelek 4 oldalt fózoltak, teljes mértékben vízállók. A 6 féle tölgy mintában a fa természetes szépsége, textúrája köszön vissza. A CIRO padlók integrált alátéttel, 6 mm vastagságban készülnek. További alátét lerakása semmiképpen sem javasolt! 

Minőségi Quick-Step vinyl padló

A belga Quick-Step gyártó vinyl padlói a természetes összhatás és érzet mellett kellemes és csendes járást, valamint 100% vízhatlanságot biztosít. A könnyű, gyors és tökéletes beépíthetőségért az Unizip klikkrendszer felel. Nincs szükség "A" és "B" elemekre, az Unizip rendszernek köszönhetően a padló mindkét oldalán illeszthető. A Quick-Step vinyl padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step CIRO - Halszálka vízálló vinyl padló ára

A Quick-Step CIRO halszálka mintás, vízálló vinyl bruttó 22.490,- Ft/m² áron rendelhető.