Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step ILLUME vinyl padló Buda - Laurum

Az ILLUME vinil padlólapokat három különböző minta, merész színek, karakteres megjelenés, természetes összhatás és érzés jellemzik. Az élénk színek mellett rusztikus felületek, betonhatás, szőnyegszerű és játékos terrazzo megjelenés gazdagítja a kollekciót. Erős, merev - rigid - szerkezetének köszönhetően rendkívül tartós. A nagyméretű panelek tartalmazzák az integrált alátétet, így lerakásuk gyors, egyszerű és olcsó. 100%-ban vízálló! 4 oldalt hornyolt lapok tökéletes karaktert biztosítanak az igazi kőhatás eléréséhez. 
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step Alpha Vinyl ILLUME termékcsaládja ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is!
Rendezés:

Quick-Step Alpha vinyl ILLUME vinyl padló választék

A Quick-Step ILLUME beton, terrazzo és szőnyegszerű megjelenésű, rendkívül ellenálló, kivételesen erős folt-, karcolás- és ütésálló, 4 oldalt fózzal rendelkező, 100%-ban vízhatlan padló. A kollekció 8 mintájában a divatos pasztellszínek dominálnak. Az ILLUME vinyl padló hozzáerősített alátéttel, 5+1 mm vastagságban készül. További alátét lerakása semmiképpen sem javasolt! 

Minőségi Quick-Step vinyl padló

A belga Quick-Step gyártó vinyl padlói a természetes összhatás és érzet mellett kellemes és csendes járást, valamint 100% vízhatlanságot biztosít. A könnyű és tökéletes beépíthetőségért a szabadalmaztatott Uniclic klikkrendszer felel. A Quick-Step vinyl padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step ILLUME vízálló vinyl padló ára

A Quick-Step ILLUME vízálló vinyl bruttó 20.990,- Ft/m² áron rendelhető.