Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Vinyl padló

Lépcső megoldás

2023. 04. 08. 19:06:50

A Construma kiállítás egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó tétele a lépcsők laminált, vinyl padlóval való burkolása volt. E rendkívül szellemes, logikus megoldás sokak figyelmét felkeltette.

Vitality vinyl padló

2022. 12. 07. 17:59:42
A laminált padlók mellett további klikkes vinyl padlók is érkeztek a Laurum parketta kínálatába!

Laminált padló tisztítása, ápolása

2022. 01. 24. 14:26:11
Manapság még mindig a legkeresetteb melegburkolat a laminált padló, ami elsősorban kedvező árának köszönheti népszerűségét. Persze a padló lerakása is könnyűnek mondható, ami szintén nagy előnyére válik! Egyre több parketta kereskedésben találkozhatunk minőségi laminált padló választékkal, ahol egyaránt megtaláljuk a természetes hatású laminált felületet és a vízálló design padlót is. Viszont ezen padlók esetében általában kevés szó esik a szakszerű takarítás és tisztításról.

Laminált padló padlófűtéshez

2022. 01. 24. 14:20:01

Milyen melegburkolatot, padlót használhatunk padlófűtés esetén?  A vastag laminált parketta* vagy a vízálló laminált alkalmas-e ebben az esetben? Ezeken kívül még rengeteg kérdés merül fel a melegburkolat vásárlása előtt, amire mind, mind figyelni kell!

Laminált padló kopásállósága más burkolatokhoz képest

2021. 12. 22. 11:43:27
Tapasztalatból tudjuk, hogy minden kopik, amit használunk, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. A melegburkolatok már csak anyagszerkezetük, felületképzésük miatt is más és más kopásállósággal, vagy szakmai nyelven igénybevételi szinttel bírnak. 

Parketta javítás és felújítás lépései, tippek

2021. 12. 22. 11:34:43
Padlóval lépten-nyomon találkozunk lakásban, irodában, üzlethelyiségben és az élet sok más területén. Nem is gondolnánk mennyi és milyen hatásnak van kitéve nap mint nap a burkolatunk! A parkettával szemben komoly elvárásaink vannak (számos esetben túlzóak is) ahhoz képest, mint amit állaga megóvásáért teszünk.

Vinyl padló lerakása: tippek és trükkök

2021. 11. 26. 11:41:21
Ahhoz, hogy a sérült, kopott és megunt padlót vagy járólapot lecseréld, nem szükséges költséges, magas idő- és energiaigényű felújításba fognod. A vinyl padló egy már közel 10 évre visszatekintő burkolatcsalád, ám sokaknak még mindig az újdonság erejével hat. A barkács- és lakberendezési közösségekben hamar népszerűvé vált. Az innovatív melegburkolat kedvező ár-érték arányú, sokoldalú és saját kezűleg is rögzíthető. A vinyl padló lerakása néhány órás munkával és szakember segítsége nélkül is kivitelezhető. Cikkünkben megismerheted a vinyl padló előnyeit és rögzítését.

Vinyl padló ragasztása lépésről lépésre

2021. 11. 26. 10:47:38

A vinyl padló növekvő népszerűsége nem véletlen. Impozáns megjelenése, kedvező ára és könnyű rögzíthetősége valódi lakberendezési alapkellékké teszi. A vinyl padló ragasztása akár szakember segítsége nélkül is elvégezhető. Ezzel nem csupán a munkadíj spórolható meg, de egy izgalmas barkács készséget is elsajátíthatsz.

Hogyan válasszunk laminált padlóalátétet?

2021. 02. 27. 13:50:47
Az alátétek között nehéz választani! A laminált padló alátét 3mm-es legyen, vagy több? Számít-e a laminált padló alátét vastagság? Van-e különbség a laminált padló alátét 7mm-es és a Diego laminált padló alátétje közt? Cikkünk ebben próbál segítségre lenni lehetőleg elfogultság nélkül!

Beltéri levegőminőség - ftalát

2021. 02. 09. 21:53:12
Kevesen gondolják, hogy a padló befolyásolja a lakásaink, közösségi tereink beltéri levegőminőségét.