Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

A parafáról

A parafáról
A tényleg meleg padló - parafa padló.


Ki ne örülne a rideg kő, vagy csempe helyett egy meleg parafa burkolatnak?

Szinte minden mennyiségben

A parafa parketta a nappali, a gyerek- és a hálószoba burkolásán kívül a vizes helyiségekben is kiváló megoldást nyújt. Ki ne örülne a rideg fürdőszobai csempe helyett egy meleg parafa parkettának, vagy rugalmas és igazán kényelmes konyhai parafa burkolatnak a kő helyett? A ragasztandó, natúr felületű (vagy előlakkozott) parafa járólapok lerakása után, a minimum három réteg rugalmas lakkal kezelt felület már biztonságos védelmet nyújt a helyiségnek, mivel a víz nem tud a parafa közé folyni.

 

 

A szín- és mintaválaszték, valamint esztétikai és fizikai paraméterei miatt lakások, munkahelyek kedvelt padló és falburkolata a parafa. Kiváló szigetelő adottságainak köszönhetően már a 3 mm-es parafa burkolat is érezhető hőhatást biztosít a helyiségekben. Megoldást és védelmet ad a húzó hideg csillapítására, a székek okozta falsértésekre, ezért ágyak mellett, illetve étkezőkben fontos kellék, mint falvédő. Viaszos vagy lakkos felülete könnyen tisztítható.

A Wicanders márka összes burkolata alkalmas padlófűtésre! Mivel a parafa a legjobb természetes hőszigetelők egyike, padlófűtés esetén a vékonyabb, 4-6 mm-es ragasztott padlóinkat kifejezetten ajánljuk. A vastagabb parafa parketták esetében a felfűtési idő meghosszabbodik, de ugyanúgy alkalmas padlófűtésre.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: A parafáról