Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Quick-Step IMPRESSIVE ULTRA laminált padló Óbudán - Laurum

Az IMPRESSIVE ULTRA erős, közületi 33-as igénybevételre is alkalmas, természetes megjelenésű, vízhatlan, 12mm vastagságú laminált padló. Az IMPRESSIVE ULTRA esetében ugyanúgy belefut a minta a fugába, mint az Impressive-nél, ezáltal a járófelület még élethűbb megjelenésű.
A HydroSeal technológiának köszönhetően a Quick-Step laminált padló ellenáll a víz okozta kellemetlenségeknek, illesztései védve vannak a víztől. Takarításuk így rendkívül egyszerű, egyben biztonságos is! Az IMPRESSIVE ULTRA laminált padló alkalmas vizes helyiségek burkolására is, így akár fürdőszobába is fektethető! Ebben az esetben követni kell az útmutatásokat és szigorúan be kell tartani a gyári rendszert!
Rendezés:

Quick-Step IMPRESSIVE ULTRA laminált padló választék

A Quick-Step IMPRESSIVE ULTRA lenyűgöző, természetes megjelenésű, rendkívül ellenálló padló. Védőrétege révén a legnagyobb igénybevétel mellet is tökéletesen helytáll. A 20 féle minta között elsősorban tölgy, de fenyő is található.

Minőségi Quick-Step laminált padló

A belga Quick-Step gyártó padlókollekciói minőségi, stílusos és egyben megfizethető padlók széles választékát kínálja. A tökéletes fektetéshez szükséges klikkrendszerről az Uniclic gondoskodik. A Quick-Step laminált padlók mindegyike hagyományos padlófűtésre fektethető. Antisztatikus!

A Quick-Step IMPRESSIVE ULTRA laminált padló ára

A Quick-Step IMPRESSIVE ULTRA vízálló, közületi 33-as igénybevételi osztályba tartozó laminált padló ára bruttó 20.370,- Ft/m².